Büro ofis temizliği
Blog

BÜRO TEMİZLİĞİ

BÜRO TEMİZLİĞİ

Çalışılan iş yerinin temiz olması hem müşteriler hem de çalışanlar açısından çok önemli bir yere sahiptir. Hem sağlık açısından hem de iş yerindeki verimin artması bakımından belirli periyodik aralıklarla büro temizliğinin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kaliteli bir büro temizliği alabilmek için doğru bir temizlik şirketinin tercih edilmesi gerekmektedir. Pırıl Temizlik sektördeki en kaliteli büro temizliği hizmeti sunan firmaların başında gelmektedir. Profesyonel bir anlayışla temizlik faaliyetlerini yürüten firmamız çalıştırılan temizlik personellerinin eğitimli ve profesyonel olmasına büyük önem vermektedir. Bu nedenle firmamız tarafından çalışan personellere temizlik kural ve uygulamaları konusunda özel eğitimler sunulmaktadır. Büro temizliğinde şirket personellerimiz kısa süre içerisinde büroyu temizleyerek dezenfekte etmektedir.

Temizlik personellerinin eğitimli olması kadar kullanılan temizlik malzemeleri de çok önemli bir yere sahiptir. Bu sebeple firmamız ofis temizliğinde çok amaçlı olarak üretilmiş profesyonel temizlik ürünleri ve dezenfektanlar kullanmaktadır. Kullanılan temizlik malzemeleri kimyasal değildir. İnsan sağlığı için oldukça uygun olan temizlik malzemeleri kullanmaya özen göstermekteyiz. Firmamız daha sağlıklı bir ortamda hizmet vermek ve hizmet kalitesini her geçen gün arttırabilmek için sürekli kendini geliştirmektedir. Temizlik malzemeleri kadar temizlik ekipmanları da önemli bir yere sahiptir. Kullanılan temizlik malzemelerinin yanı sıra buhar makineler, vakum makineleri büronun derinlemesine temizlenmesi için kullanılan en önemli ekipmanların başında gelmektedir. Firmamız profesyonel ve eğitim görmüş personeller yardımıyla kısa süre içerisinde büronuzu derinlemesine temizleyerek belirtilen süre içerisinde temizleyip sizlere büronuzu teslim etmektedir.

Büro temizliği kişilerin beklentileri doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Her gün büro temizliği yapılabilmekte birlikte aylık veya haftalık periyotlarla da büro temizliği hizmetleri gerçekleştirilmektedir. Büro temizliği gerçekleştirirken öncelikle tüm alanlar vakum makinesi yardımıyla vakumlanmakta ve tozu ile kiri alınmaktadır. Daha sonra büronun tozu alınmakta ve dezenfektan kullanılarak telefonlar dezenfekte edilmektedir. Ardından duvar lekelerinin temizliği sağlanmaktadır. Büro içi camların mevcut olması halinde bu camlar personellerimiz tarafından silinmektedir. Büro tuvalet ve lavaboları temizlendikten sonra varsa mutfakta dezenfekte edilmektedir. Tüm büro derinlemesine temizlenip dezenfekte edildikten sonra sizlere teslim edilmektedir. Firmamız uygun fiyatlarla büro temizliği hizmeti sunmaktadır.