Ev temizliği
Blog

EV TEMİZLİĞİ

EV TEMİZLİĞİ

Günümüzün koşuşturmacası içerisinde ev temizliği yapmak hem yorucu hem de zaman açısından çok fazla zaman kaybetmeye neden olan önemli unsurların başında gelmektedir. Birçok kişi yoğun iş hayatı içerisinde bir de temizlik hizmetleriyle uğraşmak istemez. Bu nedenle temizlik hizmetinde çığır açan ve kaliteli bir temizlik hizmeti sunan temizlik şirketlerinden destek almak oldukça faydalı olacaktır. İşinde uzman personelleri ve profesyonel temizlik ekipmanları sayesinde kaliteli ve hijyenik bir temizlik hizmeti sunan Pırıl Temizlik sayesinde kendinizi yormanıza gerek kalmayacak. İstediğiniz periyotlarda ev temizliği hizmeti sunan firmamız evinizi derinlemesine temizleyerek aileniz için bakterilerden ve kirlerde arındırılmış olarak size evinizi sunmaktadır. Ev temizliğinde kullanılan temizlik ürünleri antibakteriyel olup kimyasal maddelerden meydana gelmemektedir.

Ev temizliği olmazsa olmaz temizlik türlerinden biridir. Temizlik sektöründe titizlik ve büyük bir özveri ile çalışan temizlik firmamız kısa sürede etkili bir temizlik hizmeti sunmaktadır. Ev temizliği hizmeti kapsamında lavabolar, banyolar, küvetleriniz, mutfağınız, parkeleriniz, avizeleriniz, koltuklarınız ve halılarınız derinlemesine temizlenmektedir. Referanslı ve güvenilir çalışanlarımız %100 memnuniyet garantisiyle profesyonel ev temizliği hizmetlerini yürütmektedir. Sizlerin yorulmasına gerek kalmadan firmamız personelleri tarafından ev temizliğiniz gerçekleştirilmektedir. Ev temizliği hizmeti sonrasında hem zaman tasarrufu sağlanmakta hem de evinizde ferah ve etkili bir temizlik hizmeti sunulmaktadır. Güler yüzlü personellerimizle gerçekleştirilen ev temizliği hizmeti müşteri memnuniyeti odaklı olarak gerçekleştirilmektedir.

Ev temizliği hizmeti sunan Pırıl Temizlik profesyonel eğitimli ve sigortalı çalışanlarıyla villa, daire ve ev temizliği hizmetleri sunmaktadır.  Ev temizliğinde profesyonel olan personellerimiz işinde sabit çalışan düzenli personellerdir. Ev temizliği çalışma saatlerimiz kişilerin taleplerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Ancak genelde 09.00’da temizliğe başlanmakta akşam ise 17.30’da temizlik sonlandırılmaktadır. Haftanın 7 günü temizlik hizmeti sunan firmamız müşterilerinin istediği alanları temizlemekte ve dezenfekte etmektedir. Malzemeli veya malzemesiz olarak ev temizliği hizmeti sunuyorum. Kişilerin taleplerine göre temizlik malzemelerini kendimiz getirebilmekteyiz. Ancak özel malzemeler  kullanılmasını isteyen kişiler için malzemesiz temizlik hizmeti de sunmaktayız. Müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi belirlediğimizden dolayı müşterilerin beklenti ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak temizlik hizmeti sunmaktayız.