Ofis temizliği
Blog

OFİS TEMİZLİĞİ

OFİS TEMİZLİĞİ

Temizliğe olan profesyonel bakış açımız, kaliteli hizmet anlayışımız, eğitimli personellerimiz ve müşteri odaklı çalışma anlayışımız sayesinde önemli temizlik firmalarının başında gelmekteyiz. Ofis temizliği konusunda kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi belirleyen Pırıl Temizlik iyi bir temizlik hizmeti sunulabilmesi için personellerine dönük özel eğitimler düzenlemekte, temizlik personellerinin hijyen kurallarını öğrenmesini sağlamakta, her alan için farklı ve özel temizlik ürünleri kullanmaktadır. Büro temizliği gerçekleştirilirken lavabo ve tuvalet temizliğinde özel temizlik ürünleri kullanılmakta ve bu temizlik ürünleri başka alanlarda kullanılmamaktadır. Firmamız büro temizliği hizmeti sunarken her  mekan için yeni paspas, mop ve bez kullanmaktadır. Müşteri odaklı çalışan firmamız işlevsel temizlik ürünleri kullanarak derinlemesine bir büro temizliği hizmeti sunmaktadır.

Ofis temizliği yapılırken öncelikle küllükler ve çöp kovaları boşaltılmaktadır. Ardından 20 cm ile 2 metre arasındaki düz alanların temizlenme işlemlerine geçilmektedir. Bu alanlarda elin yetiştiği yere kadar tozlar alınmaktadır. Toz alma işlemleri gerçekleştirilirken ayrı bir bez kullanılmaya özen gösterilmektedir. Telefon ve masaüstü cihazlar temizlenmeli v tüm bu işlemler için yine ayrı bir bez kullanılmalıdır. Masa üstünde bulunan bilgisayar, faks, hesap makinesi gibi cihazlar kuru bez yardımıyla silinmelidir. Telefon ve masa üstü cihazlar temizlendikten sonra masa üstleri sağdan sola doğru silinerek temizlenmektedir. Zemin temizliği yapılırken zemin ve halılar vakumlanmaktadır. Sert zeminlerde kuru paspaslama ve ıslak paspaslama da yapılmaktadır. Leke kalması durumunda tekrar kuru paspaslama yapılarak tüm lekeler arındırılmaktadır. Yapılan büro temizliği işlemleri tek tek kontrol edildikten sonra büro temizliği hizmeti son bulmaktadır.

Büro temizlik elemanlarının yapmasının mümkün olmadığı temizlik hizmetleri için özel bir firmadan destek almak oldukça faydalı olacaktır. Bu sayede hem büronuz derinlemesine temizlenecek hem de antibakteriyel bir temizlik hizmeti sunulacaktır. Ayrıca büroların temiz olması çalışan motivasyonunu ve üretkenliğini arttırmaktadır. Bu nedenle çalışılan büroların derinlemesine temizlenmesi çok önemli bir yere sahiptir. Her alanın dip köşe temizlendiği firmamızda büro temizliği çok önemli bir yere sahiptir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız kısa süre içerisinde büronuzu sizlere teslim etmektedir.