temizlik-firmasi
Blog

TEMİZLİK FİRMASI

TEMİZLİK FİRMASI

Sektörde birçok temizlik firması hizmet vermektedir. Ancak bu temizlik firmaları içerisinde kaliteli olanı tespit edebilmek hem temizlikten beklediğiniz sonucu alabilmek hem de iş yeri veya ofis gibi mekanların mobilyalarına zarar vermeden temizlik hizmeti alabilmek adına çok önemlidir. Temizlik firması markalarının öncü isimlerinden biri olan firmamız özel eğitimi verdiği profesyonel temizlik personeller sayesinde kaliteli bir temizlik hizmeti sunmaktadır. %100 müşteri memnuniyeti garantili olarak sunmuş olduğumuz temizlik hizmetinden beklediğiniz faydayı sağlayabilmeniz için yoğun bir çalışma yürütüyorum. Uzun yıllardan bu yana sektörde temizlik hizmeti sunmaktayız. Bu nedenle hizmet kalitesine çok önem veriyoruz. Müşterilerimizin temizliği yaptığımız alanlardan memnun kalmaması halinde tekrar temizlik yaparak sizlere sunuyoruz.

Hizmette kaliteyi ön planda tutan Pırıl Temizlik uzun yıllardan günümüze kadar sektördeki yerini korumayı başardı. Her zaman özverili, dikkatli bir temizlik firması olarak hizmet sunan firmamız ucuz temizlik malzemeleri hiçbir zaman kullanmamaktadır. Kaliteli ve her bölüme uygun temizlik malzemesi kullanarak kısa süre içerisinde etkili bir temizlik sağlıyoruz. Mutfak, banyo ve tuvaletler için ayrı ayrı temizlik malzemesi kullanılmaktadır. Bez, mop gibi temizlik malzemeleri her ev veya iş yeri için yeni kullanılmaktadır. Kullanılan temizlik malzemelerinin mobilyalara zarar vermemesi için kaliteli ve doğru ürünler seçmeye önem veriyoruz. Antibakteriyel özelliğe sahip olan temizlik malzemeleri sayesinde etkili bir temizlik sağlıyoruz.

Temizlik firması arayan kişiler bizimle doğrudan irtibata geçebilecekleri gibi telefon yoluyla da bize ulaşabilirler. Kısa süre içerisinde temizlik ile ilgili randevu alarak temizlik hizmeti satın alabilirsiniz. Firmamız uygun fiyatlarla temizlik hizmeti sunmaya özen göstermektedir. Yüksek kalite ve düşük fiyatlarla müşterilerine yıllardır kaliteli bir temizlik hizmeti sunmayı amaç edinen firmamız işinde deneyimli temizlik personelleri sayesinde kısa süreler içerisinde dip köşe temizlik hizmeti sunmaktadır. Temizlik işlemleri yürütülürken kullanılan ekipmanlar da önemli bir yere sahiptir. Bez, mop, vakumlu makine, buhar makinesi ve fırça gibi temizlik malzemeleri temizlik yapılacak alana uygun ürünlerden tercih edilmektedir. Etkili bir zemin temizliği için vakumlu makinelerimiz ve buharlı makinelerimiz çok önemli bir yere sahiptir. Pırıl temizlik olarak İstanbul’un tüm ilçelerinde hizmetinizdeyiz.