ofis-temizligi-istanbul
Blog

OFİS TEMİZLİĞİ İSTANBUL

OFİS TEMİZLİĞİ İSTANBUL

Temizlik hayatımızın her alanında önemli bir yere sahip olan ve olmazsa olmaz konular arasında çok önemli bir yere sahip olan unsurların başında gelmektedir. Firmamız profesyonel ekibi ve ekipmanlarıyla birlikte tam teşekküllü bir ofis temizliği hizmeti sunmaktadır. Ofis temizliğinde kullanılan temizlik malzemeleri kaliteli markalardan tercih edilmiş olup sağlığa uygundur. Temizlik ekipmanları ise ofis temizliği içini doğal ve özel olarak üretilmiş makinelerden meydana gelmektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız zamanında iş teslimatı ve güler yüzlü hizmete çok önem vermektedir. Temizlik şirketi sektöründe güvenilir ve titiz bir temizlik anlayışına sahip olan firmamız ofislerde etkili ve ferah bir temizlik hizmeti sunmaktadır.

Ofis temizliğinde antibakteriyel temizlik ürünleri kullanılmaktadır. Bu sayede ofiste çalışan kişilerin sağlıklı bir gün geçirmesi ve çeşitli bakterilere karşı korunması amaçlanmaktadır.  Kaliteden ödün vermeden uzun yıllardan beri ofis temizliği hizmeti sunan firmamız ofis temizliği hizmeti kapsamında; günlük, haftalık veya aylık olarak ofis temizliği, üretim alanı temizliği, showroom temizleme, ilk temizlik ya da sürekli temizlik, sözleşmeli temizlik, halı yıkama, sert zemin temizleme ve parlatma, pencere temizliği, cam silme ve tuvalet temizliği hizmeti sunmaktadır. Kapsamlı bir ofis temizliği hizmeti sunan firmamız sayesinde ofisinizin her noktası derinlemesine temizlenecek ve kirli her yer antibakteriyel temizlik ürünleri sayesinde arınacaktır. Ofis temizliğinde kaliteli ve hijyenik temizliğin adresi Pırıl Temizlik’tir.

Ofis temizlik alanları çalışılan veya boş olarak kalan meskenlerin tamamını kapsamaktadır. İnşaat sonrası, tadilat sonrası, mobilyalı, boş, yangın sonrası, mesai saatlerinden sonra olmak üzere çeşitli ofislerde ofis temizliği hizmeti sunuyorum. Ofislerdeki cam temizlikleri firmamız elemanları tarafından iş sağlığı ve güvenliği emniyet kemeri takılarak yapılmaktadır. Vakum makinesi, buhar makinesi ofis temizliğinde kullanılan önemli ekipmanların başında gelmektedir. Bu makineler sayesinde ofisler dip köşe temizlenerek hiçbir temizlenmemiş alan bırakılmaması amaçlanmaktadır. Haftada bir yapılan temizlik hizmetleri ortalama olarak 2 ile 4 saat aralığında sürmektedir.  Her akşam yapılan ofis temizliği hizmetleri de mesai saati sonrasında yarı zamanlı çalışan personeller tarafından 6 ile 8 saat arasında gerçekleştirilmektedir.