İnşaat temizliği
Blog

İNŞAAT TEMİZLİĞİ

İNŞAAT TEMİZLİĞİ

İnşaat temizliği en zor temizlik türlerinden biridir. İnşaat sonrası temizlik için profesyonel firmalardan yardım almanız gerekmektedir. Aksi halde inşaat temizliği yapmak sizi hem yoracak hem de istediğiniz kadar temiz olmayacak. Evinizde veya iş yerinizde herhangi bir tadilat yaptırdıysanız veya yeni bir mekan veya ev aldıysanız  her yer moloz kalıntıları, harçlar, fayanslarda ve parkelerde alçı, sıva kalıntıları, boya ve kireç kalıntılarıyla dolu olacaktır. Bu leke ve kalıntıları temizlemek sanılan kadar kolay değildir. Profesyonel temizlik desteği alarak tüm kir, toz ve inşaat kalıntılarından kısa bir süre içerisinde kurtulabilirsiniz. Firmamız özel eğitim verdiği temizlik personelleri sayesinde ev veya iş yerinizdeki kir ve inşaat kalıntılarını kısa bir sürede tamamlayarak inşaat temizliğini yapar.

 İnşaat temizliği konusunda öncü isimlerden biri olan Pırıl Temizlik bünyesinde çalışan personellerin her biri uzmanlaşmış kişilerden meydana gelmektedir. Profesyonel personellerimiz inşaat temizliği yaparken öncelikle inşaat alanına girer ve yapılacak işlerle kullanılacak temizlik malzemeleri ve ekipmanlar tespit edilir. Ardından iş paylaşımı yapılır ve inşaat temizliği aşama aşama tamamlanır. Firmamız ev veya işyeri inşaat temizliği faaliyetlerini yürütürken mekana uygun temizlik malzemeler ve ekipmanları kullanmaya dikkat eder.

İnşaat temizliği yapılırken öncelikle camlardaki bantlar, harç ve boyalar çıkarılmasıyla işe başlanır. Daha sonra camlar özel temizlik malzemeleri kullanılarak silinir. Zeminde harç veya boya kalıntısı bulunması halinde önce kalıntılar kimyasal malzemeler kullanılarak yumuşatılır. Ardında kazıyıcı ve diğer temizlik malzemeleri kullanılarak yerlerin derinlemesine temizlenmesi sağlanır. Mutfak dolaplarının içi ve dışı, tuvalet ve lavabolar uygun temizlik malzemeleri kullanılmak suretiyle temizlenir. Firmamız tüm inşaat kalıntılarını evden çıkarıp derinlemesine bir temizlik hizmeti sunduktan sonra ev veya iş yerini müşterilerine teslim eder. Firmamız tarafından kullanılan temizlik malzemeleri kaliteli markalardan meydana gelmektedir. Bu nedenle evin hassas yüzeylerine, mobilyalara ve zemine kesinlikle zarar vermez. İnşaat ve inşaat sonrası temizlik hizmeti için firmamız yıllar boyu deneyimlerini kullanmaktadır. Müşteri memnuniyet odaklı bir temizlik hizmeti sunan firmamız inşaat temizliği konusunda sizlere kısa sürede etkili ve derinlemesine bir temizlik hizmeti sunmaktadır.