İnşaat sonrası temizlik
Blog

İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK

İNŞAAT SONRASI TEMİZLİK

Temizlik alanında üstün bir başarı ve gayret gösteren firmamız inşaat ve inşaat sonrası temizlik hizmetleri de sunmaktadır. İnşaat temizliğinde sektördeki tecrübe ve bilgimizi kullanarak profesyonel bir temizlik hizmeti vermekteyiz.  Farklı temizlik çözümleri sayesinde inşat temizliği gerçekleştirilmektedir. İnşaat temizliği oldukça önemli bir yere sahiptir. İnşaat temizliğinin profesyonel bir ekiple gerçekleştirilmesi ve donanımlı ekipmanlar kullanılması şarttır. Aksi halde inşaat temizliğini yapmak hem çok zor hem de oyalayıcıdır. Bu nedenle inşaat temizliği yapmak için sizlerin uğraşması doğru değildir. Oldukça detaylı bir temizlik hizmeti olduğu için derinlemesine, profesyonel ve etkili bir temizlik hizmeti sunulması gerekmektedir. Özellikle bazı zor kirler ve lekeleri çıkarmak oldukça zordur. Firmamız inşaat temizliğinde ortaya çıkan lekeler ve kirler için özel temizleyiciler ve makineler kullanmaktadır.

İnşaat temizliğinde yüzey temizliği gerçekleştirilirken doğru uygulamalar kullanılmalıdır. Yanlış uygulamalar neticesinde zeminde telafisi zor zararlar ortaya çıkabilmektedir. Pırıl Temizlik olarak inşaat temizliği konusunda özel eğitim almış temizlik personelleri çalıştırılmasına büyük özen gösterilmektedir. Firmamız uzun yıllardan beri temizlik sektöründe olduğundan dolayı tecrübesini kullanarak pratik ve sonuca odaklı çözümler geliştirmektedir. İnşaat temizliği hizmetleri yürütülürken 3 ve daha fazla profesyonel personel çalıştırılmaktadır. İnşaat temizliği kapsamınsa cam ve çerçevelerin temizliği, kapıların silinmesi, mutfak dolap içlerinin var ise mutfak fayanslarının temizlenmesi, Banyo dolap içleri banyo fayansları ve duşa kabin temizliklerinin yapılması, balkon korkuluklarının ve balkonun temizlenmesi, ev içerisindeki tüm zeminlerin temizlenmesi ve inşaat artıklarının zemin tipine uygun bir yöntem kullanılarak çıkarılması işlemleri yürütülmektedir.

Müşteri odaklı bir temizlik hizmeti sunmayı kendisine hedef haline getiren firmamız inşaat temizliği hizmeti verdikten sonra iş bitimi sonrasında müşterilerin kontrol etmesini sağlamaktadır. Bu sayede inşaat temizliği sonrası müşterinin onayı alınarak temizlik işlemleri sonlandırılmaktadır.  Müşterilerin tekrar temizlenmesini istediği bir alan olması halinde ise firmamız ilgili alanı tekrar temizleyerek inşaat temizliği hizmetlerini sonlandırmaktadır. İnşaat temizliğini profesyonel personelleri ve kaliteli temizlik ürünleri ile temizlik ekipmanları kullanarak gerçekleştiren firmamız kısa süre içerisinde tüm inşaat atıkları, kir ve tozları temizleyerek size teslim etmektedir.